Το Νησί

ΞΕΝΩΝΑΣ ΝΟΣΤΟΣΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

Η Αμμουλιανή είναι ένα μικρό νησί στη Χαλκιδική που γοητεύει κάθε επισκέπτη δεδομένου ότι είναι στη θέση όπου ο καθένας μπορεί να βρεί ότι ονειρεύεται σε μια περιοχή μόνο 4.5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η Αμμουλιανή

Το νησί βρίσκεται 120Km από Θεσσαλονίκη και συνδέεται με τις συχνές διαδρομές πορθμείων που διαρκούν μόνο 10 λεπτά από την Τρυπητή.

Η Αμμουλιανή είναι ουρανός στη γη, ένα ξένοιαστο και χαλαρωμένο περπάτημα κατά μήκος της παραλίας, στη χρυσή άμμο δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα.

Το καλύτερο...

πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τις μαγευτικές παραλίες όλου του νησιού ακόμη και των πιό απομονωμένων. Καθέ μια έχει τον τρόπο της να σας κάνει να θελήσετε να την επισκεφθείτε κάθε ημέρα.

Μετά από τις επισκέψεις των παραλιών της Αμμουλιανής μπορείτε να πάτε σε μια καθημερινή εξόρμηση με τη βάρκα στο κοντινά νησάκια Δρένια (Γαιδουρονήσια) ώστε να κολυμπήσετε στα σμαραγδένια καθαρά ύδατα και μετά ένα μεσημεριανό γεύμα στην άμμο και στο ταβερνάκι που βρίσκεται εκεί.

Τα φρέσκα ψάρια...

και η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα είναι παρόντα στην Αμμουλιανή. Σε ένα φιλικό περιβάλον, με τα υψηλότερα πρότυπα της υγιεινής, τα εστιατόρια του νησιού διακρίνονται για την ποιότητα των τροφίμων και εξυπηρετούν υποδειγματικά.

Πάρτε τον καφέ σας στην παραλία της Αλικής ή στην παραλία του Αγίου Γεωργίου κοιτάζοντας τους πανέμορφους κόλπους από ψηλά. Το βράδυ βγείτε για χορό σε ένα από τα Discos ή απολαύστε το ποτό σας με τη μουσική των κυμάτων σε ένα από τα μπάρ του νησιού.